Over ons!

Over ons!

Kickzy Ėnatuurlijk spelen- is een energiek en creatief conceptbureau gericht op natuurbeleving in Haarlem en omgeving.
Bij ons wordt er gewerkt aan laagdrempelige (natuurlijke) concepten, workshops en evenementen. Hierbij gaan bewustwording, samenwerken en plezier hand in hand. Kickzy signaleert trends, biedt licenties aan en vertaalt deze naar innovatieve en natuurlijke evenementen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Bij Kickzy ontstaan grensverleggende ideeŽn daarmee gaan wij voor de ultieme natuurlijke beleving voor ieder kind en ouder.
Naast de vele projecten bij bsoís, basisscholen en andere bedrijven die gericht zijn op recreatie, hobbelen wij o.a. samen met de Buiten Juf toffe festivals/evenementen af met de buitengewoon natuurkist. Middels deze kist brengen wij kinderen op een speelse manier in contact met alles wat de natuur te bieden heeft en dit allemaal in een simpele kist op wielen. Ouderwets buitenspelen, met creativiteit en fantasie, je zintuigen aan het werk zetten en daarop kunnen vertrouwen.


Extra informatie:
-Reiskosten in een straal van 15 km rond Haarlem zijn inbegrepen in de prijs.
Vanaf 15 km bedragen de reiskosten 0,45 per km.
-Bij ieder feestje is de activiteitenbegeleider 30 min van tevoren aanwezig
-Grotere groep dan bij het feestje van jouw voorkeur aangegeven? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Maar wie zijn al die leuke enthousiaste natuurvriendjes die de feestjes tot een succes maken? Lees hieronder wie de mensen van Team Kickzy zijn!
Wie zijn wij?

Maar wie zijn al die leuke enthousiaste CREW leden die de feestjes tot een succes maken?

Chantal Bakhuis

Chantal Bakhuis

Bedenker Kickzy

De Buiten Juf

De Buiten Juf

Schmink team

Schmink team

Schminkers

CREW

CREW

CREW Kickzy

Mojo Magic

Mojo Magic

Goochelaar/Ballonkunstenaar