WORKSHOPS ZIJN COOL!

Het is tijd voor een heerlijke vakantie, maar wat zullen wij bij de BSO deze vakantie eens ondernemen? Nou, wij weten wel wat leuks!

Kickzy Kinderevenementen organiseert niet alleen kinderfeestjes, maar ook te gekke workshops waarbij educatie en plezier voorop staan.

Het is mogelijk om de workshop zelf samen te stellen en het is te reserveren op ieder gewenst moment. Want ja, bij ons is het nu eenmaal elke dag vakantie!

Bij ons mag je kiezen waar de workshop mag plaatsvinden, wij hebben vele mogelijkheden, maar komen ook graag bij jullie langs. Wij zorgen voor een ultieme belevenis die ieder kind nog lang zal bij blijven.

Zijn er nog vragen? Stel deze gerust via info@kickzy.nl

Een workshop? Wat is dat eigenlijk?
Een workshop is een onderwijsactiviteit waarin actieve deelname een belangrijke rol speelt. De workshop kan zich over een of meer dagen uitstrekken.
Een workshop kan een vorm van onderwijs zijn waarbij theorie- en praktijkonderwijs gelijktijdig plaatsvinden. Terwijl een begeleider of iemand in een docerende rol een onderwerp uitlegt, laat deze dadelijk zien hoe dit in de praktijk uitgevoerd moet worden.

Daarna wordt van de deelnemers verwacht dat zij het vertelde actief toepassen. Anders dan bij een lezing, waarbij de aanwezigen meest luisteren, wordt in een workshop vaak de mogelijkheid tot intensieve discussie en het oefenen en verbeteren van vaardigheden gegeven, waarbij de workshopleider aanwezig is om bij te sturen en aanvullende informatie te geven.
Deze manier van lesgeven wordt zowel toegepast bij diverse basisscholen, maar ook van hobby’s en andere interesses.