Chantal Bakhuis

Bedenker Kickzy

ďDe liefde voor dit vak is begonnen tijdens mijn animatiewerk een jaartje of 8 geleden. Hier heb ik vele ideeen kunnen opdoen, maar ik vond dat het altijd uitgebreider, unieker en leuker kon. Daarom ben ik in 2012 tijdens mijn studie Media & Entertainment Management begonnen met Kickzy. Ik bedenk graag nieuwe en unieke concepten die in lijn liggen met mijn opleiding, en daarnaast organiseer ik graag partijtjes, workshops en exclusieve feestjes. Alles onder het motto: betaalbaar maar uniek!

Samen met een aantal mensen om mij heen die allemaal specialist zijn in hun eigen vakgebied, verzorgt Kickzy inmiddels vele feestjes en events. Samen met deze specialisten maar bovenal samen met de kinderen vind ik mijn uitdaging in het creŽren van een unieke en onvergetelijke belevenis voor ieder kind, waarbij plezier en educatie de belangrijkste pijlers zijn.
Dat ik nu dit kan doen maakt voor mij elke dag weer tot een feest. De energie, de diversiteit en het onvoorspelbare gedrag van de kinderen tijdens onze events zorgt voor een onbeschrijflijke kick en is super gaaf!Ē

Chantal Bakhuis, bedenker Kickzy

www.kickzy.nl

Wie zijn wij?

Maar wie zijn al die leuke enthousiaste CREW leden die de feestjes tot een succes maken?