Evenementenbureau Haarlem

Halloween Vriendelijke Sprookjesavond

Kickzy – Natuurlijk Spelen – is een energiek en creatief evenementenbureau in Haarlem, waarbij we ons richten op natuurbeleving bij kinderen. Ben je met jouw midden- of kleinbedrijf op zoek naar laagdrempelige (natuurlijke) concepten, workshops en evenementen, maar weet je niet waar je moet beginnen of waar je op moet letten? Huur dan ons evenementenbureau in. We ontwikkelen het concept en nemen ook de organisatie op ons!

Succesvolle kinderconcepten

Kickzy heeft de afgelopen jaren al vele succesvolle concepten voor het MKB in Haarlem mogen ontwikkelen. Natuur Speeleiland Haarlem is hier een goed voorbeeld van. Op dit eiland kunnen kinderen ravotten in de natuur, hutten bouwen, klauteren en klimmen en beestjes zoeken, waardoor ze spelenderwijs over onze prachtige natuur leren. Kickzy heeft daarbij samenwerkingsverbanden met scholen en BSO’s gelegd, waarbij kinderen de theorie ‘in huis’ krijgen en daarna de praktijk op het speeleiland ervaren.

De actieve workshop ‘De Strandreddertjes’ is ook een initiatief van Kickzy. Tijdens deze activiteit gaan kinderen onder professionele begeleiding met elkaar het strand in de omgeving van Haarlem schoonmaken. Spelenderwijs leren de jonge deelnemers over het zeeleven. Het grootser opgezette BuitenGewoon Kinderfestival, dat door Kickzy is ontwikkeld en wordt georganiseerd, is in september 2018 voor het eerst georganiseerd. Een daverend succes, zo bleek! Kinderen vanaf 4 jaar konden tijdens dit festival in Haarlem onder andere levensgroot Twister spelen, zich uitleven op springkussens, dansen in een Silent Disco en hapjes en limonade scoren bij de diverse aanwezige foodtrucks.

Van bedenken tot organiseren

Evenementenbureau Kickzy kan natuurlijke concepten bedenken voor zowel kleine als grote evenementen voor het MKB in Haarlem. Ook terugkerende events bedenken en organiseren is geen probleem bij ons. Het team van Kickzy luistert naar jouw wensen, leeft zich in jouw organisatie in en zorgt dat daarbij een passend (kinder)concept wordt bedacht. Daar stopt onze expertise niet, want we kunnen het event, de workshop of zelfs het kinderfeestje of groots festival van begin tot eind regelen. Je wordt volledig ontzorgd!

Laat jouw evenement door Kickzy ontwikkelen

Heb je met jouw bedrijf interesse in het laten ontwikkelen van een kinderevent en wil je dat dit ook volledig wordt verzorgd? Dan komt ons evenementenbureau in Haarlem graag in contact met jou! Ons creatieve team bestaat uit jarenlang vakmanschap en heeft de afgelopen jaren laten zien dat Kickzy een betrouwbaar, creatief en inspirerend bureau is. We gaan graag ook voor jou aan de slag! Neem (vrijblijvend) contact met ons op.