Loco Concepts: Van kinderevenement tot winkelevenement

Kickzy – Natuurlijk Spelen – is een energiek en creatief conceptbureau in Haarlem. Bekend van verschillende succesvolle buitenconcepten, zoals Natuur Speeleiland Haarlem, Het BuitenGewoon KinderFestival en Strandreddertjes. Door een nauwe samenwerking met eventbureau OnsSausje, kun je nu ook terecht bij ons voor het bedenken en organiseren van allerlei natuurgerelateerde evenementen in winkelgebieden!

Over Loco Concepts

Loco Concepts is dus ontstaan door een samenwerkingsverband tussen Kickzy en OnsSausje. Dus: zoek je een creatieve partner om een tof evenement in of rondom een winkelgebied te bedenken en/of uit te voeren? Dan ben je bij Loco Concepts aan het goede adres. Want we kunnen meedenken, een concept creëren, alle benodigde partijen bij elkaar brengen, bekendheid aan het evenement geven, ideeën uitwerken of alles van A tot Z verzorgen. Net waar de behoefte ligt.

Door samen te werken versterken we elkaar en bundelen we onze ervaring en expertise. Alles om te zorgen dat de evenementen in winkelgebieden onvergetelijk worden. Of je nu een kleinschalige promotie zoekt, een pop-up store wilt opzetten of een high-end brand event in een winkelcentrum wilt houden: de creatieve en ervaren breinen van Kickzy en OnsSausje verzorgen dit van creatie tot evaluatie.

OnsSausje + Kickzy = Loco Concepts

OnsSausje is gespecialiseerd in het organiseren en regisseren van allerlei toffe evenementen. Niets is te gek: ijsbanen, sinterklaasevenementen, modeshows, scootersafari’s met BN’ers (ja, echt!). Niet alleen hebben ze een schat aan ervaring, maar ook een schat aan eigen materiaal en een mooi netwerk.

Kickzy – Natuurlijk Spelen – is een energiek en creatief conceptbureau in Haarlem, gericht op natuurbeleving bij kinderen van 4 t/m 12 jaar. Ze zorgen dat kinderen lekker ontdekken, spelen in de modder, klimmen, klauteren en vooral heel veel plezier hebben. Het team van Kickzy werkt aan laagdrempelige (natuurlijke) concepten, workshops en evenementen. Niet alleen voor scholen en BSO’s, maar ook voor particulieren en mkb’ers.
Ook een evenement (laten) organiseren?

Wil jij ook een kinderevenement geven of een evenement organiseren in een winkelgebied? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking. Dan bespreken we meteen of we een tof event voor je kunnen verzinnen en geheel (of gedeeltelijk) voor je kunnen verzorgen.

Vergeet ons niet op Social Media te volgen, zodat je niets van onze evenementen mist!