Strandreddertjes

Kickzy-Bolderkar

Kickzy bedenkt concepten voor kinderen waarbij spelenderwijs leren en plezier in de natuur centraal staan. Kickzy heeft verrassende en actieve concepten waarbij kinderen creatief en ontspannend buiten bezig kunnen zijn. Een van onze concepten voor kinderen is een dag met Ontdekker Job, een echte strandjutter!

Ontdek de schatten van het strand

Ben je binnenkort jarig? Wat dacht je van een spannende avontuurlijke dag met je vriendjes aan het strand? Maak kennis met Ontdekker Job, een strandjutter die kinderen meeneemt op een spannende reis. Hij vertelt alles over de zee en de schatten die je op het strand kunt vinden. Al jaren is hij op onderzoek uit, maar hij kan het niet alleen!

Op avontuur met Job

Onder begeleiding van Ontdekker Job verkennen de kinderen het strand, de duinen en de zee en gaan ze bijvoorbeeld op schattenjacht, op zoek naar sporen van dieren en leren ze spelenderwijs van alles. Ze maken hutten in de duinen, bouwen grote zandkastelen en maken de mooiste creaties met schelpen.

Kickzy ontwikkelt strandactiviteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ze kunnen op avontuur, hun creativiteit en fantasie gebruiken en uitdagingen aangaan.

Word een echte strandjutter!

Wil je alles weten over de dieren in de zee? De mooiste schelpen zoeken of je verstoppen in de duinen? Wie vindt de mooiste schatten langs het strand? Wat spoelt er allemaal aan? En wat kun je daar allemaal mee maken? Meer dan je denkt! Samen met Ontdekker Job en zijn vriendjes Karel Krab, Zoover Zeemeeuw, Zari Zeester, Guido Garnaal en Zuck de Zeehond beleef je te gekke avonturen. Aan de hand van verschillende avontuurlijke opdrachten word je opgeleid tot de held van het strand!

Word een echte strandjutter! Help Ontdekker Job en beleef een actieve energieke dag aan het strand. Kickzy bedenkt de hele dag en begeleidt de kinderen met aandacht en enthousiasme. En ook voor scholen of BSO’s hebben we een perfect programma.

● Is dit voor jou de ideale invulling voor je evenement, schooluitje of bijzondere dagen? Neem contact op met concepten@kickzy.nl

● Ben je als school, vakantiepark of organisatie op zoek naar een langer durende samenwerking, e-mail ons op chantal@kickzy.nl

Met Kickzy ontdek je de schatten van de zee en het strand.

 

Natuur Speeleiland Haarlem

Het Natuur Speeleiland is er speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor Ruige Rakkers die ouder zijn en ook graag het eiland willen bezoeken, of voor Rakkers met een rugzakje maken we natuurlijk een uitzondering…
Lees meer…

Natuurreddertjes

De Natuurreddertjes komen vanaf dit jaar ook in actie! Wij willen jullie graag kennis laten maken met ‘Ontdekker Job’ hij neemt de kinderen mee in het verhaal over de natuur, het bos en al het afval wat daar rond zwerft…
Lees meer…