Kickzy, ons team!

Het Kickzy team bestaat uit een enthousiast en gedreven team creatievelingen. Stuk voor stuk met hart voor de natuur.

Werken bij Kickzy betekent elke dag bezig zijn met natuur, met kinderen en met creativiteit. Van Natuur Speeleiland tot festivals. Van feestjes bij kinderen thuis tot terugkerende events en workshops waarin we kinderen de natuur laten ontdekken.

Kickzy, ons team!

Wie zijn al die leuke crewleden die onze concepten tot een succes maken?

Over Chantal
Chantal Bakhuis
Het brein achter Kickzy
Over de Crew
De Kickzy Crew
Maken van elke dag een superconcept

Laat kinderen de natuur ontdekken

Kickzy – Natuurlijk Spelen – is een energiek en creatief conceptbureau gericht op natuurbeleving in Haarlem en omgeving. Wij organiseren laagdrempelige (natuurlijke) concepten, workshops en evenementen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Ook als MKB met behoefte aan kinderconcepten kan je bij Kickzy terecht.

Heb jij hart voor de natuur? En wil je ons helpen om kinderen spelenderwijs de natuur te laten beleven? Voeg je dan bij het Kickzy team! Bekijk onze vacatures en stageplaatsen! Wie weet brengen we samen de natuur dichter bij kinderen.

Ben je al enthousiast? Ben je een creatieveling, knutselaar of ideeënbedenker? Snuffel dan door onze vacatures. Je kunt altijd contact met ons opnemen. Misschien kunnen we elkaar versterken, van elkaar leren en onze krachten bundelen!

Het team van Kickzy organiseert fantastische dagen voor kinderen. Van feestje tot workshop en event!