Over Natuurlijk Kickzy?

Onderzoek Kickzy

Kickzy – Natuurlijk Spelen – is een energiek en creatief conceptbureau in Haarlem. We richten ons op natuurbeleving bij kinderen van 4 t/m 12 jaar. We werken aan laagdrempelige (natuurlijke) concepten, workshops en evenementen.

Missie van Kickzy

Wij zijn een kinderconceptbureau dat iedere dag wijsheid en plezier uitstraalt waar natuur, passie en aandacht voor anderen en elkaar hand in hand gaan. Onze inspiratiekrachten binnen het bedrijf zorgen voor een warme en creatieve sfeer voor iedereen. Samen zorgen wij voor een buitengewoon aanbod van concepten en evenementen. Avontuurlijk, eigenwijs en een beetje gek. Daag ons uit en wordt blij verrast! Wij, doen gewoon!

Visie van Kickzy

De natuur(lijke) elementen hebben veel invloed op de visie van het conceptbureau. Het bos zorgt met zijn rust en body voor een stabiel gevoel. Het strand kenmerkt zich door het horen, proeven en voelen van de wind, het zand en de zee. De elementen brengen alles met zich mee om te aarden, vurig te zijn, de lucht te voelen en het water te trotseren. Deze elementen zorgen voor krachtige impulsen en ideeën die niemand anders heeft en geeft.