Waarom Kickzy?

Proefpark Kickzy

Moet je een bedrijfsevenement organiseren? En wil je ook de kinderen een topdag bezorgen? Doe je dat het liefst in de natuur? Dan ben je bij Kickzy aan het goede adres!

Kinderen staan centraal

Wij ontwikkelen voor elke gelegenheid een fantastische dag, volledig gericht op kinderen. Van concepten voor bruiloften tot bedrijfsfeesten, van festivals tot koopzondagen. Van creatieve camping bij de boer tot vakantiepark. En ook voor scholen of een BSO hebben we een perfect programma.

Bij Kickzy gaat het om in de natuur spelen, in bomen klimmen en dingen beleven die je nooit meer vergeet. We laten kinderen genieten van natuur en groen.

Leren en genieten gaan hand in hand

Wil je er een leerzame dag van maken? Kickzy ontwikkelt workshops waarbij leren en ontdekken en natuurlijk plezier het allerbelangrijkste zijn. Je kunt een eigen workshop samenstellen of je eigen specifieke dag vastleggen. Je mag het ook helemaal aan ons overlaten.

Van alles te doen in de natuur …

● Knutselen en kliederen
● Klimmen en klauteren
● Beleven en ervaren

We zijn niet gebonden aan een vaste locatie. Bij ons kun je zelf kiezen waar de activiteiten plaatsvinden. Want nieuwe ervaringen opdoen, leren van de natuur en buiten zijn kan overal. In het bos, aan het strand of in een park. En natuurlijk ook gewoon bij jou op het schoolplein, in het winkelcentrum of op straat. We zorgen voor een natuurbelevenis die elk kind lang bijblijft. Met Kickzy speel je zelf en ga je op avontuur.

Met Kickzy geef je iedereen een onbezorgde dag

We nemen jou alle zorg uit handen en we zorgen ervoor dat je jongste gasten een geweldige dag hebben. Kickzy laat hen klimmen en klauteren en knutselen met dingen uit de natuur. Voor elk soort evenement bieden we een bijzonder groen concept. Met Kickzy laat je kinderen genieten van groen. Elke dag een bijzondere belevenis in de natuur.

We gaan samen bekijken het nou zit met spinnen, we trekken erop uit of ontdekken dingen in het bos. We werken samen met scholen en BSO’s en weten met groene leeractiviteiten kinderen uit elke groep te laten genieten van de natuur.

Kickzy brengt je naar plekken waar je avonturen beleeft.
Je ruikt, voelt en proeft de natuur!