Zwarte Piet huren in Haarlem

Kickzy-zwarte-piet

Een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Dat gun je ieder kind! Huur daarom een echte Zwarte Piet in. De Zwarte Pieten van Kickzy hebben een druk bestaan, dus zorg dat je op tijd boekt om teleurstellingen te voorkomen. Zowel bedrijven als particulieren in Haarlem kunnen bij ons evenementenbureau voor de leukste Zwarte Pieten terecht. Boek nu via onderstaand formulier!

Wil je jouw kinderevenement of -feestje rondom Sinterklaasavond een extra dimensie geven? Dan mag een Zwarte Piet niet ontbreken, want die kan bijvoorbeeld cadeautjes uitdelen en gedichtjes of verhaaltjes voorlezen aan de kinderen. BSO’s, scholen en andere organisaties die veel met jongeren tussen de 4 en 12 jaar werken, kunnen met een echte Zwarte Piet kindereren een onvergetelijk feest geven.

Maar ook voor het ‘heerlijk avondje’ bij particulieren thuis speelt Zwarte Piet een grote rol, want hoe spannend is het als Piet zelf de cadeaus uitdeelt?! Bij evenementenbureau Kickzy in Haarlem kun je een professionele en enthousiaste Zwarte Piet inhuren.

De taken van Zwarte Piet

Of je als MKB’er nu een ontzettend groot Sinterklaasfeest bij jouw bedrijf geeft of juist een intiem avondje organiseert als particulier, Zwarte Piet helpt hier graag bij. De Zwarte Pieten van Kickzy kunnen diverse taken op zich nemen, zoals cadeaus uitdelen, rijmen voorlezen, met de kinderen spelletjes doen of een avond aan elkaar ‘presenteren’.

Onze Zwarte Pieten hebben een drukke agenda tijdens de Sinterklaasperiode, het advies is dan ook om de boeking ver van tevoren vast te leggen. Daarbij kun je aangeven wat je ongeveer van de Zwarte Piet verwacht. Heb je geen taken voor de Pieten, dan kun je er evengoed vanuit gaan dat ze voor een extra leuke dag, middag of avond zorgen! Onze Zwarte Pieten hebben veel ervaring met het vermaken van kinderen. Van een liedje zingen tot verstoppertje spelen… Onze Pieten zijn er altijd voor in!

Evenementenbureau Kickzy

Kickzy is een energiek en creatief concept- en evenementenbureau in Haarlem. Ons team richt zich op natuurbeleving bij kinderen van 4 t/m 12 jaar. We bedenken en organiseren voor deze jonge doelgroep laagdrempelige (natuurlijke) concepten, workshops en evenementen voor particulier en MKB. Sinds enkele jaren kun je bij ons ook Zwarte Piet inhuren, want hoewel het weinig met de natuur te maken heeft, hoort een lach toveren op het gezicht van kinderen ook bij onze missie. Wacht niet te lang, boek nu jouw Zwarte Piet!

Laat het ons weten! Misschien kunnen we elkaar versterken, van elkaar leren en onze krachten bundelen!