Skip to main content

Kickzy - Conceptenbureau

Kickzy is een energiek en creatief conceptbureau in Haarlem. De creatieve breinen binnen ons team richten zich vooral op de natuurbeleving bij kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Het ontwikkelen van natuurlijke concepten, workshops en evenementen voor bedrijven en particulieren in Haarlem sluit hierbij mooi aan.

Natuurlijke concepten voor familiefeest

Omdat we heilig geloven in de voordelen van buiten spelen voor jong en oud, combineren we onze ervaring als conceptbureau graag met de natuur als inspiratiebron. Onze concepten maken gebruik van wat er al is in de natuur. Hieromheen bedenken we leuke activiteiten, workshops en belevenissen die te maken hebben met alles wat er leeft en gebeurd in de omgeving die jullie kiezen voor jullie familiedag. Een concept dat voor de kinderen fantastisch uitdagend is en wat voor de ouders en opa’s en oma’s geweldig is om te beleven samen met de kinderen. Jullie familiefeest wordt in samenwerking met Kickzy een dag om nooit meer te vergeten.

Wil jij een familiefeest organiseren of een bedrijfsfeest waarbij ook de kinderen van het personeel welkom zijn? Kun je wel wat hulp gebruiken met het bedenken en uitvoeren van leuke buitenactiviteiten voor het feest? Vraag dan conceptbureau Kickzy om hulp door het contactformulier vrijblijvend in te vullen.

Familiefeest Haarlem organiseren

Een familiefeest organiseren is een enorme uitdaging. Je hebt namelijk niet alleen rekening te houden met de uiteenlopende leeftijden van de familieleden, maar ook de interesses kunnen mijlenver uit elkaar liggen. Het bedenken van leuke activiteiten waarin iedereen zich kan vinden is nog niet zo eenvoudig. Terwijl je natuurlijk wel wilt dat iedereen met een goed gevoel terugdenkt aan deze fantastisch leuke dag met alle familie. Het organiseren van een familiefeest kan daarom een hoop stress opleveren. Vindt het familiefeest dat jij wilt organiseren in de buurt van Haarlem plaats? Dan heb je geluk, want conceptbureau Kickzy heeft altijd de perfecte oplossing voor een fantastisch leuke dag voor jong en oud! Kickzy is een specialist in het ontwikkelen van geweldige familiefeesten in Haarlem.

Wil jij ook een familiefeest organiseren? En kun je wel wat hulp gebruiken bij het bedenken van leuke buitenactiviteiten voor jong en oud? Vul dan in het onderstaand contactformulier het aantal personen in die aan de familiedag deelnemen, de leeftijden en de interesses door en voor je het weet heeft Kickzy een ontzettend gaaf concept voor je ontwikkeld.

Een familiefeest voor jong tot oud

Vaak hoor je ouders zeggen, als de kinderen het maar naar hun zin hebben dan vinden wij het ook leuk. Dat is in zekere zin natuurlijk de waarheid, als je geen omkijken hebt naar de kinderen omdat die zich volop vermaken, dan hebben papa en mama rust en kunnen ze genieten. Toch moeten de activiteiten op een familiedag niet alleen maar gericht zijn op de kinderen. Het gaat op zo’n dag juist om het gezamenlijk plezier beleven aan activiteiten. De creatievelingen van Kickzy staan te popelen om voor jouw gehele familie de perfecte activiteiten te bedenken en gaan daarmee graag aan de slag. Wij organiseren een fantastische familiedag van A tot Z of reiken ideeën aan waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.

Het familiefeest op Playground Haarlem

Wist je dat Kickzy conceptbureau Haarlem haar eigen Playground Haarlem heeft? Dit eiland is ontstaan uit één van de eerdere concepten die Kickzy tot uitwerking heeft gebracht. Dit Playground Haarlem is de perfecte plek voor een fantastisch familiefeest voor jong en oud. Op het eiland hebben jullie gezamenlijk de ruimte om allerlei leuke spelletjes en workshops te doen. Jullie hebben ook de mogelijkheid om op een natuurlijk avontuur te gaan. Het Playground Haarlem is zo ingericht dat alle zintuigen worden geprikkeld. Fantasie en creativiteit zijn hierbij de sleutelwoorden. Ga lekker met elkaar hutten bouwen, insecten bekijken, het doolhof bezoeken of een gezellig spelletje doen. Een familiefeest op de Playground Haarlemd in Haarlem staat garant voor een heerlijke dag met je familie. Alle familieleden zullen volop genieten ongeacht de leeftijd en er zal nog lang nagepraat worden over dit familiefeest.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van het geven van een familiefeest Haarlem op het Playground Haarlem van Kickzy? Vul dan vrijblijvend het onderstaand contactformulier in.

Zelf een familiefeest organiseren

Naast het bedenken van gezellige familiefeesten op het Playground Haarlem, kunnen de toppers van Kickzy, indien gewenst, het feest ook op een andere locatie geheel of gedeeltelijk begeleiden. Denk aan een familiefeest op het weiland achter jullie woning, op het strand of in de duinen van Bloemendaal of in een bosrijke omgeving in de buurt van Haarlem. Met ons team van organisatietalenten, creatievelingen en enthousiaste crew zorgen we dat iedereen de deelneemt aan het familiefeest een geweldige dag beleeft. Heb je een leuk idee en kom je niet verder? Kickzy vertaalt je idee naar natuurlijke concepten. Voor onze bestaande concepten hebben we het meeste materiaal al in huis of werken we samen met vaste partners. Wel zo duurzaam, zo hoef je niet iets nieuws te laten maken voor één dag. We werken niet alleen met vaste concepten voor het organiseren van een familiefeest, maar maken ook met liefde een concept op maat voor jullie.