Skip to main content

Over Kickzy

Wist je dat volgens een onderzoek van Jantje Beton uit 2018 nog maar 14% van de kinderen iedere dag buiten speelt? En 15% van de kinderen uit dit onderzoek in Nederland speelt zelfs nooit buiten! Maar waarom is dat buiten spelen nou zo belangrijk?

  1. Bewegen is goed voor lichaam en geest. Je wordt minder snel ziek en je concentratievermogen en schoolprestaties worden er beter van.
  2. Kinderen hebben buiten spelen nodig voor een goede motoriek (ervaren hoe je in een boom klimt en wat je wel en niet kan, bijvoorbeeld).
  3. Buiten spelen stimuleert het fantasiespel: in de natuur zijn spellen niet van A tot Z uitgedacht, je moet zelf de regels van je spel verzinnen.
  4. Als je buiten speelt, leer je door te onderzoeken. En door dat zelfontdekkend leren krijg je weer meer zelfvertrouwen.
  5. Zonlicht is belangrijk voor de aanmaak van vitamine D en dat heb je nodig voor de opbouw van stevige botten.
  6. Van veel frisse lucht word je blij en ga je lekker slapen.
  7. Als je buiten speelt, moet je onderhandelen over wie eerst op de schommel gaat, of andere kinderen mee mogen doen en of jouw regels gelden voor het spel of die van iemand anders. Deze sociale vaardigheden kun je de rest van je leven goed gebruiken.

Werkwijze - Kickzy

Natuurlijke concepten

Bij Kickzy houden we van aanpakken. Wij krijgen een kick van het neerzetten van een mooi evenement voor kinderen, van het verzinnen van een creatieve workshop en van het omtoveren van een stuk land tot een avontuurlijk gebied waar alles kan. Omdat we heilig geloven in de voordelen van buiten spelen, combineren we onze ervaring als conceptbureau graag met de natuur als inspiratiebron. Onze concepten maken gebruik van wat er al is: bomen om in te klimmen, modder voor een heksensoep, strandschatten om mee te knutselen. Daar geven we onze eigen draai aan om een perfect kindvriendelijk concept te bedenken.

Voor wie en waar?

Wij laten kinderen genieten van natuur en groen bij elke soort gelegenheid. Van festivals tot koopzondagen, van kinderfeest tot bedrijfsevent. Voor winkelcentra of verenigingen. Voor de ruim opgezette camping tot dat grote vakantiepark aan zee. En ook voor scholen of een BSO stellen we graag een kindvriendelijk programma samen. We zijn niet gebonden aan één locatie, we komen gewoon naar je toe. Genieten en leren van de natuur kan overal: op het schoolplein, in een winkelcentrum of op straat. Wij zorgen voor een natuurbeleving die kinderen lang bij zal blijven.

Kickzy biedt je een onbezorgde dag

Wat voor een evenement je ook in gedachten hebt, wij nemen jou graag alle zorg uit handen. Met ons team van organisatietalenten, creatievelingen en enthousiaste crew zorgen we dat je jongste gasten een geweldige dag hebben. Heb je een leuk idee en kom je niet verder? Kickzy vertaalt je idee naar natuurlijke concepten. Voor onze bestaande concepten hebben hebben we het meeste materiaal al in huis of werken we samen met vaste partners. Wel zo duurzaam, zo hoef je niet iets nieuws te laten maken voor één dag. We werken niet alleen met vaste concepten, maar maken ook met liefde een concept op maat voor je.

Werkwijze - KickzyKortom:

Ga je een evenement organiseren voor kinderen of waar kinderen aanwezig zijn? Of zoek je een conceptbureau dat ervaring heeft met het omtoveren van braakliggend terrein tot outdoor speelparadijs? Vind je buiten spelen en natuurbeleving voor kinderen belangrijk? En zoek je een partij om van conceptontwikkeling tot uitvoering mee samen te werken?

Dan ben je bij Kickzy aan het juiste adres!

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Onze concepten

Wil je zien welke concepten wij gerealiseerd hebben? Bekijk ze hier.

Check onze concepten

Wil je weten wie Kickzy is? Bekijk ons team.

Bobby - Kickzy

Bobby

Chief happiness officer

Bobby is onze goedlachse Boomer in huis en functioneert bij ons als ontspanningsmanager. Bobby zorgt bij ons voor voldoende buitenlucht, een beetje afleiding als je je hoofd weer eens door een laptop wil duwen en het is een goede gespreksopener voor (potentiële) klanten en sollicitanten.

Chantal - Kickzy

Chantal

Chef conceptontwikkeling

Deze energieke doener is dol op kinderen en houdt van een uitdaging. Ze is duidelijk in wat ze wil en hoe ze het wil en zal altijd tot het uiterste gaan om dat mogelijk te maken. Ze is een avontuurlijk en sportief type en een beetje hardleers. Als iemand zegt dat iets niet kan, komt de rebel in haar naar boven.

Eveline - Kickzy

Eveline

BuitenGewone Medewerker

Jackey - Kickzy

Jackey

Senior Chef praatjes en plaatjes

Deze rustige vormgever weet van aanpakken en is niet alleen heel creatief, maar ook speels en sociaal. Ze houdt van spelletjes spelen, komt dat even goed van pas bij Kickzy!

Jessica - Kickzy

Jessica

Senior Social & marketing tijger / Stage-coördinator

Juuls - Kickzy

Juuls

Aanstormend talent / BuitenGewone Medewerker

Larisse - Kickzy

Larisse

Chef praatjes en plaatjes

Lis - Kickzy

Lis

Zomerheld

Melle - Kickzy

Melle

Zomerheld

Suzanne - Kickzy

Suzanne

Chef ditjes en datjes

Kickzy heeft ook een team van regelmatig wisselende stagiairs die natuurlijk komen om te leren, maar die ook veel creativiteit en avontuur met zich meebrengen. Gewoontjes zit niet in ons systeem, buitengewone concepten neerzetten, dát is wat we willen!

Neem contact op