Familiefeest organiseren in Haarlem

Familiefeest Haarlem Kickzy

Een familiefeest organiseren is een enorme uitdaging. Je hebt niet alleen rekening te houden met de uiteenlopende leeftijden van de familieleden, ook de interesses kunnen mijlenver uit elkaar liggen. Het organiseren van een familiefeest kan daarom een hoop stress opleveren. Gelukkig kun je conceptbureau Kickzy inhuren; specialist in het ontwikkelen van geweldige familiefeesten in Haarlem.

Gezelligheid op het Natuurspeeleiland

De creatievelingen van Kickzy staan te popelen om voor jouw familie aan de slag te gaan. We organiseren jouw familiedag van A tot Z op ons eigen Natuurspeeleiland in Haarlem. Hier hebben jullie de ruimte om allerlei leuke spelletjes en workshops te doen of samen op een natuurlijk avontuur te gaan. Het Natuurspeeleiland is zo ingericht dat alle zintuigen worden geprikkeld. Fantasie en creativiteit zijn hierbij de sleutelwoorden. Ga lekker met elkaar hutten bouwen, insecten bekijken, het doolhof bezoeken of een gezellig spelletje doen.

Een familiefeest op het Natuurspeeleiland in Haarlem staat garant voor een heerlijke dag met je familie! Wil jij ook een familiefeest organiseren? Geef het aantal personen, de leeftijden en interesses door en voor je het weet heeft Kickzy een ontzettend gaaf concept voor je ontwikkeld. Naast het bedenken van gezellige familiefeesten op het Natuurspeeleiland, kunnen de toppers van Kickzy, indien gewenst, het feest geheel of gedeeltelijk begeleiden.

Familiefeesten en meer

Kickzy – Natuurlijk Spelen – is een energiek en creatief conceptbureau in Haarlem. De creatieve breinen richten zich vooral op de natuurbeleving bij kinderen tussen de 4 en 12 jaar, maar ontwikkelen daarnaast ook (natuurlijke) concepten, workshops en evenementen voor bedrijven en particulieren in Haarlem. Dus of je nu een familiefeest wilt organiseren of een kinderparty wilt geven; bij Kickzy regelen ze het allemaal!

Meer informatie over familiefeesten organiseren in Haarlem of de andere mogelijkheden van Kickzy vind je op deze website. Je kunt ook (vrijblijvend) contact opnemen met de creatievelingen door te bellen naar 06 23 53 53 28. Via onderstaand contactformulier kun je een offerte voor een familiefeest aanvragen!