Skip to main content

Kickzy - Conceptenbureau

Kickzy - Bloemencorso
Kickzy houdt van natuurbeleving, de natuur en buiten bezig zijn. Sinds 2012 organiseert Kickzy in Haarlem en omgeving feestjes voor kinderen waarbij de natuur centraal staat. Ooit begonnen als organisator van kinderfeestjes, is Kickzy in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een energiek en creatief conceptbureau. Kinderen, buitenspelen en natuur staan hierbij centraal.
Van doordachte creatieve concepten tot de organisatie van buitendagen op een bijzondere locatie. Kickzy werkt met een enthousiast team en gedreven partners aan laagdrempelige, natuurlijke concepten, workshops en evenementen. Bewustwording, samenwerking en plezier gaan hand in hand. We vinden het belangrijk dat kinderen vooral kinderen kunnen zijn. Dat ze kunnen buitenspelen, genieten van de natuur en samen wonderlijke dingen kunnen ontdekken.

Trends, natuurlijk

Kickzy signaleert de nieuwste trends en vertaalt deze naar innovatieve en natuurlijke evenementen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. We ontwikkelen voor elke gelegenheid een fantastische event, volledig gericht op kinderen. Met vooral veel buiten, natuurlijk spelen! Natuurbeleving staat steeds voorop. Van bruiloften tot bedrijfsfeesten, van festivals tot koopzondagen. Van creatieve camping bij de boer tot vakantiepark. En ook voor scholen of een BSO hebben we een perfect programma. Bij Kickzy gaat het om in de natuur spelen, in bomen klimmen en dingen beleven die je nooit meer vergeet. We laten kinderen genieten van natuur en groen.

Natuurlijk spelen, natuurlijk leren, natuurbeleving

Kickzy bedenkt workshops waarbij leren en ontdekken en natuurlijk plezier het allerbelangrijkste zijn. Buiten ontdekken kinderen spelenderwijs meer over de natuur tijdens het klimmen, klauteren, spoorzoeken of hutten bouwen. De natuur geeft kinderen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Met Kickzy beleven kinderen de mooiste momenten.

Waar je maar wilt!

Kickzy is niet gebonden aan een vaste locatie. Moet je een bedrijfsevenement organiseren? En wil je ook de kinderen een geweldige dag bezorgen? Dan ben je bij Kickzy aan het goede adres. Bij ons kun je zelf kiezen waar de activiteiten plaatsvinden. Want nieuwe ervaringen opdoen, leren van de natuur en buiten zijn kan overal. In het bos, aan het strand of in een park. En natuurlijk ook gewoon op het schoolplein, in het winkelcentrum of op straat.

Natuurlijk spelen, natuurlijk samen

We helpen allerlei organisaties bij het op touw zetten van de kinderactiviteiten. Denk aan bedrijven, instellingen, scholen, campings of vakantieparken. Van bedrijfsevenement tot festival en van schooluitje tot koopzondag. Dat doen we niet allemaal alleen. We werken samen met geweldige partners. Stuk voor stuk enthousiaste teams die net zo genieten van buitenspelen en kinderen vermaken als wij.
Heb je zelf een leuk idee voor een bijzonder evenement? Ben je op zoek naar een natuurlijke groene en creatieve invulling van je dag voor kinderen? Organiseer je outdooractiviteiten en heb je een helpende hand nodig? Neem contact met ons op via info@kickzy.nl.