Skip to main content

Kickzy - Conceptenbureau

We helpen allerlei organisaties bij het organiseren van kinderactiviteiten. Denk aan bedrijven, instellingen, scholen, campings, vakantieparken en meer. Van bedrijfsevenement tot festival, van schooluitje tot koopzondagen. We zetten de leukste evenementen op touw.
Bij Kickzy gaat het om in de natuur spelen, in bomen klimmen en dingen beleven die je nooit meer vergeet. We laten kinderen genieten van natuur en groen. En dat doen we al sinds 2012.

De leukste samenwerkingen

In de jaren dat we bestaan hebben we een aantal goede en leuke samenwerkingen opgebouwd. Tenslotte kan niemand alles helemaal alleen. We werken samen met een geweldig schminkteam dat de mooiste creaties tevoorschijn tovert. Deze echte make-up artists maken elke gelegenheid speciaal. De goochelaar waarmee we samenwerken laat je van de ene in de andere verbazing vallen. En in december vertellen onze pieten spannende verhalen en strooien snoepgoed. Laat je betoveren door onze wonderlijke wereld!
We ontwikkelen en organiseren de leukste workshops. Leren en genieten gaan hand in hand. Kickzy ontwikkelt concepten waarbij ontdekken en plezier in de natuur het allerbelangrijkst zijn!

Bijzondere buitenlocaties

We hebben samenwerkingen met bijzondere locaties waar je hutten kunt bouwen, een parcours kunt afleggen en naar insecten zoekt. Waar je kunt kliederen en klimmen en lekker vies en nat kunt worden. Mooie plekken waar je speurtochten kunt houden, je eigen verrekijker maakt of op expeditie gaat. In samenwerking met een brasserie organiseren we een geweldig picknickfeest.
Van alles te doen in de natuur…
  • Klimmen, klauteren en kliederen
  • Bedenken, prutsen en knutselen
  • Ontdekken, beleven en ervaren
We werken samen met boeren, speeleilanden in de natuur, met creatievelingen en echte knutselaars! In de zomer zijn we ook op het strand te vinden, organiseren we met een watersportcentrum spannende clinics en beachkampen. Een zomer vol zeilen, surfen, powerkiten en nog veel meer. Met elke dag heerlijk lunchen in het zand en aan het einde van de week een kampvuur op het strand!

Sterke samenwerking!

Al dit soort evenementen kunnen we alleen realiseren door onze sterke samenwerkingen met organisaties die net zo genieten van buiten spelen en kinderen vermaken als wij. Natuurlijk staan we altijd open voor nieuwe samenwerkingen! Heb je zelf een leuk idee voor een bijzonder evenement? Organiseer je zelf thematische events of outdooractiviteiten? Hou je net als wij van buiten bezig zijn en dingen ontdekken in de natuur?
Laat het ons weten! Misschien kunnen we elkaar versterken, van elkaar leren en onze krachten bundelen!

"Kickzy bedenkt, creëert en ontwikkelt een groene belevenis voor ieder kind."