Skip to main content

Kickzy - Conceptenbureau

Moet je een evenement organiseren? Ben je op zoek naar natuurlijke concepten, creatieve ideeën en alles wat daarbij hoort? Voor kinderen van 4 tot 12 jaar? En dan ook nog eens het liefst in de natuur? Kickzy helpt!
Want bij Kickzy zitten we boordevol goede ideeën, van workshops tot kinderfeestjes, van buiten zijn en spelen tot knutselend leren! Onze inspiratie halen we uit de natuur, en nieuwe creatieve ingevingen groeien uit tot natuurlijke concepten!

Natuurlijke Concepten

Bij Kickzy ga je in de natuur spelen, in bomen klimmen en dingen beleven die je nooit meer vergeet. We laten kinderen genieten van natuur en groen. En dat doen we voor elke soort gelegenheid. Van festivals tot koopzondagen, van kinderfeest tot bedrijfsevent.
Dat doen we voor heel veel verschillende opdrachtgevers. Voor winkelcentra of verenigingen. Voor die ene leuke camping bij de boer tot dat grote vakantiepark aan zee. En ook voor scholen of een BSO hebben we een perfect programma.

Natuurlijk concept, waar jij het wilt!

Uiteraard kun je zelf kiezen waar dit allemaal plaatsvindt! We zitten namelijk niet vast een locatie. Je kunt overal nieuwe ervaringen opdoen, buiten genieten en leren van de natuur. In het bos, aan het strand of in een park. En natuurlijk ook gewoon bij jou op het schoolplein, in het winkelcentrum of op straat. We creëren een natuurbelevenis die elk kind lang bijblijft. Met de natuurlijke concepten van Kickzy speel je zelf en ga je op avontuur.

Genieten en leren, natuurlijk gaat dat samen

Wil je er een leerzame dag van maken? Kickzy bedenkt workshops waarbij leren en ontdekken en natuurlijk plezier het allerbelangrijkste zijn. Je kunt een eigen workshop samenstellen of je eigen specifieke dag vastleggen. Je mag het ook helemaal aan ons overlaten.
Van alles te doen in de natuur …
  • Knutselen en kliederen
  • Klimmen en klauteren
  • Beleven en ervaren

Met Kickzy geef je iedereen een onbezorgde dag.

Welk evenement je ook in gedachten hebt, wij nemen jou alle zorg uit handen en we zorgen dat je jongste gasten een geweldige dag hebben. Heb je een leuk idee en kom je niet verder? Kickzy vertaalt je idee in natuurlijke concepten.
Met Kickzy laat je kinderen heerlijk klimmen, genieten en knutselen met dingen uit de natuur. Voor elk soort evenement bieden we een bijzonder groen, natuurlijk concept. Met Kickzy laat je kinderen genieten van groen en wordt elke dag een bijzondere belevenis in de natuur.

"Een goed idee? Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Voor jouw evenement vertaalt Kickzy jouw idee in een natuurlijk concept!"