Skip to main content

Een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Dat gun je ieder kind! Huur daarom een echte Piet in. De Pietjes van Kickzy hebben een druk bestaan, dus zorg dat je op tijd boekt om teleurstellingen te voorkomen. Zowel bedrijven als particulieren in Haarlem kunnen bij ons evenementenbureau voor de leukste Pieten terecht. Boek nu via onderstaand formulier!
Wil je jouw kinderevenement of -feestje rondom Sinterklaasavond een extra dimensie geven? Dan mag een Roetveeg Piet niet ontbreken, want die kan bijvoorbeeld cadeautjes uitdelen en gedichtjes of verhaaltjes voorlezen aan de kinderen. BSO’s, scholen en andere organisaties die veel met jongeren tussen de 4 en 12 jaar werken, kunnen met een echte Roetveeg Piet kinderen een onvergetelijk feest geven.
Maar ook voor het ‘heerlijk avondje’ bij particulieren thuis spelen de Pietjes een grote rol, want hoe spannend is het als Piet zelf de cadeaus uitdeelt?! Bij evenementenbureau Kickzy in Haarlem kun je een professionele en enthousiaste Roetveeg Piet inhuren.

De taken van de Pietjes

Of je als MKB’er nu een ontzettend groot Sinterklaasfeest bij jouw bedrijf geeft of juist een intiem avondje organiseert als particulier, Piet helpt hier graag bij. De Pietjes van Kickzy kunnen diverse taken op zich nemen, zoals cadeaus uitdelen, rijmen voorlezen, met de kinderen spelletjes doen of een avond aan elkaar ‘presenteren’.
Onze Roetveeg Pieten hebben een drukke agenda tijdens de Sinterklaasperiode, het advies is dan ook om de boeking ver van tevoren vast te leggen. Daarbij kun je aangeven wat je ongeveer van de Piet verwacht. Heb je geen taken voor de Pieten, dan kun je er evengoed vanuit gaan dat ze voor een extra leuke dag, middag of avond zorgen! Onze Roetveeg Pieten hebben veel ervaring met het vermaken van kinderen. Van een liedje zingen tot verstoppertje spelen… Onze Pieten zijn er altijd voor in!

Evenementenbureau Kickzy

Kickzy is een energiek en creatief concept- en evenementenbureau in Haarlem. Ons team richt zich op natuurbeleving bij kinderen van 4 t/m 12 jaar. We bedenken en organiseren voor deze jonge doelgroep laagdrempelige (natuurlijke) concepten, workshops en evenementen voor particulier en MKB. Sinds enkele jaren kun je bij ons ook Roetveeg Piet inhuren, want hoewel het weinig met de natuur te maken heeft, hoort een lach toveren op het gezicht van kinderen ook bij onze missie. Wacht niet te lang, boek nu jouw Roetveeg Piet!
Laat het ons weten! Misschien kunnen we elkaar versterken, van elkaar leren en onze krachten bundelen!
Roetveegpiet - Kickzy