Skip to main content
Kickzy - Vliegen

Roetveegpiet huren in Haarlem? Met een roetveegpiet van Kickzy geef je jouw kind een onvergetelijk sinterklaasfeest! Nog maar even en dan is het weer zover: Sinterklaas! Een geweldig feest voor jong en oud, vol lekkers en cadeaus. Ook dit jaar wordt de verjaardag van onze goedheiligman weer gevierd. En dat belooft wederom een groot feest te worden. Zeker als je onze roetveegpieten inhuurt! Zij maken van jouw Sinterklaasfeest of Sinterklaasavond een groot feest!

Bij ons kunnen zowel bedrijven als particulieren de leukste roetveegpieten huren. Roetveegpieten zijn onmisbaar tijdens Sinterklaas. Ze kunnen tal van dingen doen om dit feest nog leuker te maken. Er is niets spannender dan een piet die de cadeautjes uitdeelt! Ook voor BSO’s, scholen en andere organisaties staan onze roetveegpieten klaar. Huur meteen een roetveegpiet, zodat je er op tijd bij bent of lees eerst verder voor meer informatie.

Roetveegpiet huren in Haarlem: taken roetveegpiet

Een roetveegpiet huren in Haarlem is zeker een goed idee. Hiermee wordt het Sinterklaasfeest of de Sinterklaasavond onvergetelijk. Onze roetveegpieten kunnen tijdens hun komst diverse taken op zich nemen. Ze kunnen niet alleen cadeautjes uitdelen, maar ook liedjes zingen met de kinderen, voorlezen, spelletjes doen of het Sinterklaasfeest presenteren. Onze roetveegpieten beschikken over veel ervaring met het vermaken van kinderen. Of de kinderen nu willen zingen of verstoppertje willen spelen, onze roetveegpieten doen het allemaal!

Waarom roetveegpiet?

Roetveegpiet wordt veel gehuurd als piet. Deze piet begeleidt Sinterklaas al een paar jaar tijdens het Sinterklaasfeest in Nederland en België. Het gezicht van de piet is voorzien van vegen. Deze vegen ontstaan door het roet in de schoorstenen waar de piet doorheen moet als hij cadeaus langs de kinderen brengt.

Over Kickzy

Kickzy is een eigenwijs conceptbureau dat creatieve concepten en evenementen bedenkt. Ons creatieve bedrijf is gevestigd in Haarlem en richt zich vooral op natuurbeleving bij kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Voor deze doelgroep denken we natuurlijke concepten, workshops en evenementen uit. Dit doen onze specialisten voor zowel particulieren als het MKB, maar ook voor scholen, BSO’s en andere organisaties. Hoewel roetveegpieten weinig met de natuur te maken hebben, tovert Kickzy ook graag een lach op het gezicht van kinderen. Daarom is het sinds enkele jaren ook mogelijk om een roetveegpiet bij ons te huren. Veel bedrijven, organisaties en particulieren kozen al voor een roetveegpiet van Kickzy.

Waarom kiezen voor Kickzy?

Kies je voor de roetveegpieten van Kickzy, dan profiteer je altijd van onze volgende sterke punten:

  • Veel ervaring met het organiseren van diverse evenementen voor kinderen;
  • Wij ontzorgen je geheel;
  • Concept op maat nodig? Ook dat is mogelijk!;
  • Ook op locatie mogelijk!;

Maak jij ook de keuze voor een roetveegpiet van Kickzy? Boek dan meteen jouw roetveegpieten!

Roetveegpiet huren Haarlem? Neem direct contact op?

Een roetveegpiet huren in Haarlem? Neem dan meteen contact met ons op voor meer informatie of boek meteen een roetveegpiet. Het wordt aangeraden om de boeking ver van tevoren vast te leggen. Zo weet je zeker dat er een roetveegpiet beschikbaar is op het door jou gewenste moment. Het gaat erg snel! Je kunt tijdens je boeking ook aangeven wat je precies van onze roetveegpiet verwacht. Wil je dat hij of zij liedjes zingt met de kinderen, cadeautjes uitdeelt of heb je iets anders in gedachten? Het kan ook zijn dat je geen specifieke taken voor de pieten hebt. In dat geval zorgen zij er graag voor dat de kinderen een extra leuke dag, middag of avond beleven. Kies ook voor onze roetveegpiet en gun jouw kinderen een Sinterklaasfeest of Sinterklaasavond vol plezier!

Roetveegpiet - Kickzy