Skip to main content

Kickzy - Conceptenbureau

Wil je weten waar we onze natuurlijke concepten tot leven laten komen? Ben je op zoek naar creatieve ideeën in de natuur en alles wat daarbij hoort? Laat je inspireren door Kickzy. Bekijk en lees alles over onze kinderevents via onze social media kanalen.

Social media:

Moet je een evenement organiseren? Ben je op zoek naar creatieve ideeën en alles wat daarbij hoort? Voor kinderen van 4 tot 12 jaar? En dan ook nog eens het liefst in de natuur? Laat je inspireren door Kickzy!

Alles draait om de kinderen

Kickzy zit boordevol goede ideeën, van particulieren tot MKB, van buiten zijn en tot bijzondere kinderevents! Onze inspiratie halen we uit de natuur, en nieuwe creatieve ingevingen groeien uit tot natuurlijke concepten. Knutselen en klauteren, klimmen en kliederen! Geniet buiten! Word lekker vies, beleef en ervaar! We brengen binnen naar buiten! Met Kickzy proef je de natuur! Haal de natuur dichtbij of trek er eens speciaal op uit.

Proef, voel, ruik en luister de natuur! Van de beestjes in je tuin, rennen door de duinen, springen in de modderplas! Maak een ketting van madeliefjes of lig lekker in het gras en ontdek de mooiste vormen in de wolken. Haal jouw inspiratie uit de dansende koeien die voor het eerst weer in de wei staan. Maak je eigen events met slootje springen, hutten bouwen, jezelf begraven onder bladeren. Laat steentjes stuiteren op het water. Ontdek of een speld in de hooiberg echt moeilijk te vinden is! Begraaf je benen in het zand, maak sporen op het strand!

Natuur, ontdekken en genieten gaan hand in hand! Ontdek onze inspiratie & events!

Social media:

"Een goed idee? Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Voor jouw evenement vertaalt Kickzy jouw idee in een natuurlijk concept!"