Boek direct je kinderfeestje

Goed nieuws: sinds 1 maart is Natuur Speeleiland in Haarlem weer geopend! Jij kunt daar ook jouw kinderfeestje vieren. Verken onder begeleiding het eiland door op schattenjacht te gaan of sporen van dieren te zoeken. Spelenderwijs leer je samen met je vriendjes en vriendinnetjes heel veel over de natuur. Ben jij klaar voor een ‘BuitenGewoon’ avontuur? Boek dan meteen via deze link jouw kinderfeestje! Wel zo makkelijk.

Voor alle Ruige Rakkers

Het Speeleiland is het allerleukst voor Ruige Rakkers tussen 4 en 12 jaar. Uiteraard zijn papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms, tantes, neefjes, nichtjes, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes ook welkom! Je kunt op het Speeleiland lekker ravotten in de natuur, hutten bouwen, klauteren en klimmen en beestjes zoeken.

Basisscholen en buitenschoolse opvang

Op het Natuur Speeleiland in Haarlem komen ook veel scholen en BSO’s. Door middel van het leerprogramma dat is opgesteld, kunnen kinderen de theorie ‘in huis’ krijgen en dit daarna in de praktijk brengen op het Speeleiland. Ga op jacht naar kriebelbeestjes, stamp in de plassen of lig lekker in het gras en kijk naar de wolken. Welk figuur zie jij in de wolken?

Praktische informatie

Kinderfeestjes krijgen een extra dimensie op het Natuur Speeleiland in Haarlem. Kinderen gaan op verkenning onder begeleiding of kunnen lekker zelfstandig ravotten. Via de link NatuurSpeeleilandHaarlem.Planhetzelf kun je eenvoudig en snel een datum vastleggen voor jouw kinderfeestje. De aanbetaling kost € 35,-. Bij slecht weer wordt dit bedrag weer teruggestort, want buitenspelen in de regen is natuurlijk niets aan.

Goed om te weten: Natuur Speeleiland Haarlem is geopend tot en met 1 november.

Natuur Speeleiland is een initiatief van Kickzy – Natuurlijk Spelen, een energiek en creatief conceptbureau. Meer informatie: https://www.natuurspeeleilandhaarlem.nl.