Gerealiseerd:

Tot februari 2023 was dit een braakliggend terrein, overwoekerd door onkruid. Kickzy zag de mogelijkheden en kreeg toestemming van de gemeente Haarlem om een natuurspeeltuin te realiseren. Vanaf februari 2023, is de pop-up Playground geopend. Eerst heette het de pop-up Playground, nu is het gewoon de Playground. Wij hebben een vergunning voor de Playground voor drie jaar. Van het grootste kleurrijke doolhof tot een olievatenparcours en van enorme windzuilen tot een boter, kaas en eieren spel. Er is genoeg te beleven voor de echte bengels! Zin in een lekker hapje of drankje, dat kan ook! Kickzy weet er altijd een feestje van te maken. Ballenbak, vies worden, hutten bouwen, vingerverven van een auto, lasergamen, en zelfs onze eigen escape room! Echte avonturen beleef je bij Playground Haarlem. Het concept is op meerdere plekken afneembaar, hiervoor kan je contact met ons opnemen.

Playground Haarlem is niet alleen maar een natuurspeeltuin. Kom er ook jouw verjaardag vieren! Spelenderwijs leren kinderen van alles over onze mooie natuur. Playground Haarlem biedt alle ruimte aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Zij kunnen op avontuur, hun creativiteit en fantasie gebruiken en uitdagingen aangaan. Van hutten bouwen tot een doolhof bezoeken en van insecten bekijken tot klimmen, kliederen en lekker vies worden.

In de zomer organiseren wij regelmatig thema avonden op de Playground en brengen wij de verhalen tot leven. Ook rondom Pasen of Halloween bedenken wij speciale evenementen, waarbij we alles (concept, begeleiding, ticketing en PR) zelf organiseren.

Neem contact op
Concept

Een plek waar kinderen kunnen ontdekken en interactief ‘samen’ kunnen spelen.

Locatie

iedere locatie in Nederland mogelijk maar momenteel te zien in Haarlem

De Kick

Wij vinden het belangrijk dat kinderen – letterlijk en figuurlijk – de ruimte krijgen om heerlijk vrij te spelen. Wij werken hiervoor samen met enthousiaste partners en bijzondere locaties. Eén ervan is Playground Haarlem, dat wij zelf van de grond hebben opgebouwd tot walhalla voor natuurlijk en avontuurlijk spelen.