Gerealiseerd:

Nu de wereld op zijn kop staat, draaien wij daar graag in mee. Hoe ziet de wereld er eigenlijk ‘op de kop’ uit en wat laat het ons allemaal zien. Naast een gek beeld en dat je nu van onder naar boven kijkt, zien we andere kansen en mogelijkheden. In samenwerking met partijen die normaliter opereren bij evenementen en festivals kijken we naar de herbruikbaarheid van producten en materialen, die nu voor een langere periode stil liggen. Hé dat is zonde dachten wij van Kickzy en dit is dan ook het begin van Pop-up Playground.

De naam is allesomvattend, maar wat kan je er van verwachten? Het is een plek waar kinderen kunnen ontdekken en interactief ‘samen’ kunnen spelen. De doelgroep van Pop-up Playground zijn kinderen in de leeftijdscategorie 4 tot en met 12 jaar.

Buitengewone activiteiten

Van het grootste kleurrijke doolhof tot een olievaten parcours en van enorme windzuilen tot een boter, kaas en eieren spel. Er is genoeg te beleven voor de echte bengels! Zin in een lekker hapje of drankje, dat kan ook! Kickzy weet er altijd een feestje van te maken.

Bengels met buitengewoon plezier, dat is waar wij het voor doen!

Neem contact op
Concept

Een plek waar kinderen kunnen ontdekken en interactief ‘samen’ kunnen spelen.

Locatie

iedere locatie in Nederland mogelijk

De Kick

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het samenstellen van een goed recreatieprogramma en daarom doen we het ook zo graag!