Gerealiseerd:

Wie vindt de mooiste schatten langs het strand? Wat spoelt er allemaal aan? En wat kun je daar allemaal mee maken? Aan de hand van verschillende avontuurlijke opdrachten worden ze opgeleid tot de helden van het strand!

Een van onze verrassende en actieve concepten voor kinderen is een dag met Ontdekker Job, een echte strandjutter! Samen met Ontdekker Job en zijn vriendjes Karel Krab, Zoover Zeemeeuw, Zari Zeester, Guido Garnaal en Zuck de Zeehond beleven kinderen te gekke avonturen. De Strandreddertjes maken hutten in de duinen, bouwen grote zandkastelen en maken de mooiste creaties met schelpen.

Ontdekker Job begeleidt deze actieve energieke dag aan het strand. Strandreddertjes is een ideaal programma voor een kinderfeestje, maar is ook geschikt voor andere evenementen, schooluitjes of bijzondere dagen van de BSO.

Neem contact op
Concept

Kickzy ontwikkelt strandactiviteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ze kunnen op avontuur, hun creativiteit en fantasie gebruiken en uitdagingen aangaan.

Locatie

verschillende locaties aan zee

De Kick

Ontdekker Job neemt de kinderen mee op een spannende reis langs het strand. Hij vertelt alles over de zee en de schatten die je op het strand kunt vinden. De combinatie van buiten zijn, ravotten én ondertussen van alles leren is voor ons nog steeds magisch.

https://www.youtube.com/watch?v=wfhostNr7oA