Gerealiseerd:

Bijna iedereen bij Kickzy heeft in de recreatie gewerkt bij verschillende bedrijven. Wij hebben als geen ander inzicht in wat er van belang is en wat er allemaal komt kijken bij het maken en draaien van een goed aansluitend recreatieprogramma. We kennen de ins en outs van het vak en zijn gedreven om een programma te maken dat precies aansluit bij jouw camping, recreatie- of vakantiepark.

Basisprogramma

Het basisprogramma is een standaard recreatieprogramma dat is opgezet door het team van Kickzy. Het basisprogramma bestaat uit spellen en activiteiten die gemakkelijk op te bouwen zijn, bestaan uit relatief weinig materialen, maar die wel uitdagend, speels en leerzaam zijn voor de kinderen en/of volwassenen. Daarnaast kan het programma altijd qua invullingen worden aangepast aan jouw eigen wensen. Heb je bijvoorbeeld een activiteit die je heel graag in het recreatieprogramma verwerkt wilt hebben, dan is dat geen probleem.

Op maat gemaakt programma

Het op maat gemaakte programma is een recreatieprogramma dat helemaal wordt aangepast op jouw camping, recreatie- of vakantiepark. We houden daarbij rekening met alle factoren die jouw locatie uniek maken. We verwerken deze factoren in het programma of bouwen het programma zelfs om deze plekken heen, zodat het helemaal “eigen” voelt. We komen langs om een goed beeld te krijgen van de locatie, stellen een concept programma op maat op en denken met je mee tot je helemaal tevreden bent.

Neem contact op
Concept

Kickzy helpt je bij het samenstellen van een recreatieprogramma of recreatieteam of maakt het helemaal op maat voor je.

Locatie

iedere locatie in Nederland mogelijk

De Kick

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het samenstellen van een goed recreatieprogramma en daarom doen we het ook zo graag!