Gerealiseerd:

Voor alle campings, recreatie- en vakantieparken heeft Kickzy een nieuw creatief concept ontwikkeld. ReQReatie biedt vakantiegangers een actief recreatieprogramma aan door middel van QR-codes. De bezoeker scant een QR-code die verwijst naar een dashboard waar het recreatieprogramma van de dag, week of maand te zien is.

De QR-codes kunnen op verschillende plaatsen worden ingezet, bijvoorbeeld als sleutelhanger van de accommodatie, op een informatiebord bij de receptie of op de vaste bewegwijzering van de camping of het park. Op deze manier kun je er een actief spel van maken, zoals een speurtocht, een natuurexpeditie of competitie.

We kunnen het dashboard op maat maken zodat het aansluit bij de huisstijl van jouw camping, recreatie of vakantiepark! Ook de teksten heb je in eigen hand, zodat je je bezoekers op een persoonlijke manier kunt aanspreken.

Neem contact op
Concept

Tegenwoordig doet iedereen alles via de telefoon. Zelfs voor boodschappen hoef je de deur niet meer uit. Dat brengt een hoop voordelen met zich mee, maar het kan ook ten koste gaan van sociaal samenzijn. Door de QR-codes activerend te gebruiken krijg je ieders aandacht op een manier die nieuwsgierig maakt.

Locatie

kan overal ingezet worden

De Kick

Als je een mooi recreatieprogramma [link toevoegen naar projectpagina Recreatieprogramma’s?] hebt samengesteld, wil je natuurlijk wel dat iedereen dat weet! Met onze ReQReatie bereik je alle bezoekers, van jong tot oud op een snelle en persoonlijke manier.