Gerealiseerd:

Wij vinden de natuur belangrijk en dus ook het behoud ervan. Zo kan de volgende generatie ook weer genieten van al het moois dat de aarde te bieden heeft. Kinderen snappen vaak veel beter dan volwassenen wat er nodig is. Als natuurreddertjes steken ze de handen uit de mouwen.

Ontdekker Job ruimt op en heeft daar hulp bij nodig! Samen met zijn vriendjes Joep de Mol, Henk de Reiger, Froukje Fazant en Vera Vlinder beleeft Job heel veel avonturen. En deze wil hij heel graag met kinderen delen. Kersverse Natuurreddertjes kunnen samen met Job en zijn vrienden alles over de natuur leren en ontdekken. Ze speuren samen met Job in het bos en het gras naar dieren en planten. Zo maakt Job van kinderen echte helden van de natuur!

Neem contact op
Concept

Samen met Job bedenkt Kickzy de route en begeleiden we de kinderen met veel enthousiasme. Voor scholen en BSO’s en voor campings en recreatieparken is Natuurreddertjes een perfect dagprogramma. Ook voor uitgebreidere samenwerkingen zien we tal van groene kansen!

Locatie

door heel Nederland mogelijk

De Kick

Ontdekker Job haalt het beste in kinderen naar boven. Zijn enthousiasme en nieuwsgierigheid zijn zo aanstekelijk, dat iedereen wel een Natuurreddertje zou willen worden.

https://www.youtube.com/watch?v=wfhostNr7oA