Natuur Speeleiland Haarlem

Natuur-Speeleiland-Haarlem-Kickzy-Plattegrond

Bij Kickzy staan kinderen en de natuur centraal. Spelen in de natuur is leuk en leerzaam. Kickzy ontwerpt tal van natuurlijke concepten. We vinden het belangrijk dat kinderen – letterlijk en figuurlijk – de ruimte krijgen om heerlijk vrij te spelen. We werken hiervoor samen met enthousiaste partners en bijzondere locaties. Één ervan is Natuur Speeleiland Haarlem.

Buiten valt van alles te beleven

Kickzy bedenkt de leukste buitendagen op de mooiste locaties. Een van die locaties is Natuur Speeleiland Haarlem. Hier kunnen kinderen samen of alleen op ontdekkingstocht en de natuur leren kennen. Buitenspelen, beestjes zoeken, vies worden, in bomen klimmen…. In de natuur beleef je de beste avonturen!

Van kinderfeestjes tot evenementen

Kickzy ontwikkelt en organiseert de leukste kinderfeestjes en activiteiten op Natuur Speeleiland Haarlem. Onder begeleiding verkennen de kinderen het eiland en gaan ze bijvoorbeeld op schattenjacht, op zoek naar sporen van dieren en leren ze spelenderwijs van alles over onze mooie natuur.

Natuur Speeleiland Haarlem biedt alle ruimte aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ze kunnen op avontuur, hun creativiteit en fantasie gebruiken en uitdagingen aangaan. Van hutten bouwen tot vlinders kijken en van insecten zoeken tot klimmen, kliederen, klauteren en lekker vies en nat worden. Je kunt een doolhof bezoeken en zelfs je eigen wens achterlaten op de wenstoren!

Een buitengewoon avontuur

Wie kan de lekkerste en mooiste soepen, taartjes of koekjes maken? En dan natuurlijk in een echte modderkeuken… Versier je gerechten met steentjes, hout, gras, stokjes, bladeren en zand en smullen maar!

Of wil je alles weten over beestjes en insecten? We hebben een heus insectenhotel! Welke kriebelbeestjes denk jij dat daar wonen?

Je kunt klimmen en klauteren en ons parcours met hindernissen van boomstammen bestormen! Kruip en sluip door de tunnels van gras, zand en modder. Bouw je eigen hut en zoek je weg door het spannende doolhof.

Ontdekken op Natuur Speeleiland Haarlem

Kickzy verzorgt het concept en begeleidt de Ruige Rakkers op Natuur Speeleiland Haarlem met aandacht en enthousiasme. Ook voor scholen of BSO’s hebben we een perfect programma.

Kickzy geeft bovendien leuke workshops, waarbij leren en ontdekken en natuurlijk plezier het allerbelangrijkste zijn. Gaan we samen kijken hoe het zit met spinnen, klimmen en klauteren en dingen ontdekken? Je kunt je eigen workshop samenstellen of het helemaal aan ons overlaten.

Kickzy brengt je naar Natuur Speeleiland Haarlem waar je avonturen beleeft. Je ruikt, voelt en proeft de natuur.

 

Strandreddertjes

Samen met zijn vriendjes Karel Krab, Zoover Zeemeeuw, Zari Zeester, Guido Garnaal en Zuck de Zeehond beleeft ‘Ontdekker Job’ allemaal te gekke avonturen die hij graag met alle Strandreddertjes wil delen…
Lees meer…

Natuurreddertjes

De Natuurreddertjes komen vanaf dit jaar ook in actie! Wij willen jullie graag kennis laten maken met ‘Ontdekker Job’ hij neemt de kinderen mee in het verhaal over de natuur, het bos en al het afval wat daar rond zwerft…
Lees meer…