Gerealiseerd:

Kickzy bedenkt de leukste buitendagen op hele toffe locaties. Een van die locaties is Natuur Speeleiland Haarlem. Tot een paar jaar geleden was dit een braakliggend terrein, overwoekerd door onkruid. Kickzy zag de mogelijkheden en kreeg toestemming van de gemeente Haarlem om een natuurspeeltuin te realiseren. Inmiddels gaan kinderen hier alweer drie jaar buiten op ontdekkingstocht. Beestjes zoeken, vies worden, hutten bouwen, echte avonturen beleef je bij Natuur Speeleiland Haarlem!

Van kinderfeestjes tot evenementen

Natuur Speeleiland Haarlem is niet alleen maar een natuurspeeltuin. Tijdens onze kinderfeestjes gaan de kinderen bijvoorbeeld op schattenjacht of sporen zoeken. Spelenderwijs leren ze van alles over onze mooie natuur.

Natuur Speeleiland Haarlem biedt alle ruimte aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ze kunnen op avontuur, hun creativiteit en fantasie gebruiken en uitdagingen aangaan. Van hutten bouwen tot een doolhof bezoeken en van insecten bekijken tot klimmen, kliederen en lekker vies worden. Ze kunnen zelfs hun eigen wens achterlaten op de wenstoren!

In de zomer organiseren we regelmatig sprookjesavonden op het eiland en brengen we de verhalen tot leven. Ook rondom Pasen of Halloween bedenken we speciale evenementen op het eiland, waarbij we alles (concept, begeleiding, ticketing en PR) zelf organiseren.

Neem contact op
Bekijk de website
Concept

Natuur Speeleiland Haarlem

Locatie

Haarlem

De Kick

Wij vinden het belangrijk dat kinderen – letterlijk en figuurlijk – de ruimte krijgen om heerlijk vrij te spelen. We werken hiervoor samen met enthousiaste partners en bijzondere locaties. Eén ervan is Natuur Speeleiland Haarlem, dat we zelf van de grond hebben opgebouwd tot walhalla voor natuurlijk en avontuurlijk spelen.

https://www.youtube.com/watch?v=gtPQWLI0oN0&feature=youtu.be