Gerealiseerd:

Kickzy bedenkt de leukste buitendagen op hele toffe locaties. Tot september 2021, was de natuurspeeltuin een onderdeel van Kickzy. Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van het speeleiland. Hiervoor hebben wij een nieuwe speeltuin geopend: Playground.

Tot een paar jaar geleden was het speeleiland een braakliggend terrein, overwoekerd door onkruid. Kickzy zag de mogelijkheden en kreeg toestemming van de gemeente Haarlem om een natuurspeeltuin te realiseren. Helaas liep het contract af. Door het grote succes vinden wij het jammer dat het voor zo’n korte duur mocht zijn.

Van kinderfeestjes tot evenementen

Natuur Speeleiland Haarlem is er nu natuurlijk niet meer, maar met onze nieuwe plek is ook alles mogelijk! Maar de Playground biedt alle ruimte aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ze kunnen op avontuur, hun creativiteit en fantasie gebruiken en uitdagingen aangaan.

In de zomer organiseren wij nog steeds regelmatig thema avonden, maar dan nu op de Playground. Ook rondom Pasen of Halloween bedenken wij speciale evenementen op onze natuurspeeltuin, waarbij wij alles (concept, begeleiding, ticketing en PR) zelf organiseren.

Neem contact op
Concept

Natuur Speeleiland Haarlem

Locatie

Haarlem

De Kick

Wij vinden het belangrijk dat kinderen – letterlijk en figuurlijk – de ruimte krijgen om heerlijk vrij te spelen. We werken hiervoor samen met enthousiaste partners en bijzondere locaties. Eén ervan is Natuur Speeleiland Haarlem, dat we zelf van de grond hebben opgebouwd tot walhalla voor natuurlijk en avontuurlijk spelen.

https://www.youtube.com/watch?v=gtPQWLI0oN0&feature=youtu.be