BuitenGewoon Kinderfestival 2019

Levensgroot twister, diverse klim- en springkussens, DJ- en breakdanceworkshops, silent disco, optredens van jonge en oudere artiesten en foodtrucks met allerlei lekkere hapjes en drankjes. Dat is in een notendop de tweede editie van het BuitenGewoon Kinderfestival in Bloemendaal / Overveen! Een creatief en speels evenement speciaal gericht op kinderen tussen de 4 en 14 jaar.

Kickzy pakt uit

Het BuitenGewoon Kinderfestival wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd, want de eerste keer bleek een groot succes! De organisatie ligt in handen van Kickzy – Natuurlijk Spelen-. Dit is een energiek en creatief conceptbureau gericht op natuurbeleving in Haarlem en omgeving. Bij dit bureau wordt gewerkt aan laagdrempelige (natuurlijke) concepten, workshops en evenementen voor kinderen. Op zaterdag 15 juni 2019 pakken de creatieve breinen van Kickzy tijdens dit festival extra groot uit.

Voor kinderen en volwassenen

Hoewel het festival op kinderen is gericht, zijn volwassenen ook van harte welkom. Hartstikke leuk om samen met je zusje, kind of neefje een festival te beleven toch? Het BuitenGewoon Kinderfestival is toegankelijk voor kinderen vanaf 3 jaar. Tickets zijn te koop via www.buitengewoonkinderfestival.nl. De vroege vogels krijgen flinke korting, dus wees er snel bij! Het feest barst los om 12.00 uur op Camping de Lakens in Overveen. Tot 20.00 uur kunnen de festivalgangers lekker uit hun dak gaan!

Buitengewone Activiteiten

Naast de aangegeven activiteiten in de intro van dit bericht, is er natuurlijk nog veel meer te beleven op het festival. Van een heus poppentheater tot een digitale wereld via een VR-bril en van graffitiworkshops tot kinderyoga. De diversiteit van de buitengewone activiteiten is enorm, dus er is voor ieder wat wils te beleven. Laat je verrassen en word een echte festivalganger. Dus, tot 15 juni op het BuitenGewoon Kinderfestival in Bloemendaal / Overveen!

Meer informatie vind je via de Facebook pagina van BuitenGewoon Kinderfestival of via de conceptpagina van Kickzy.