BuitenGewoon Kinderfestival poster

Kom naar het BuitenGewoon Kinderfestival in Haarlem

Op zondag 2 september organiseert Kickzy het BuitenGewoon Kinderfestival aan de Veerplas in Haarlem. Dit is een creatief, actief en speels festival voor kinderen (en ouders/verzorgers). De dag wordt omlijnd met DJ’s, foodtrucks, spelletjes, workshops en andere leuke activiteiten. Zet het alvast in je agenda, want dit wil je niet missen!

Kickzy – Natuurlijk Spelen – is een energiek en creatief conceptbureau gericht op natuurbeleving in Haarlem en omgeving. Bij ons wordt er gewerkt aan laagdrempelige (natuurlijke) concepten, workshops en evenementen voor kinderen. Op zaterdag 2 september komt dit allemaal bij elkaar tijdens het BuitenGewoon Kinderfestival.

Activiteiten tijdens het Kinderfestival

Tijdens het festival kun je levensgroot Twister spelen, je uitleven op grote springkussens, jouw talent ontdekken tijdens een DJ-workshop, dansen in een Silent Disco en deelnemen aan andere activiteiten. Daarnaast zijn er diverse foodtrucks op het terrein aanwezig, waar je lekkere hapjes, ijsjes en limonade kunt krijgen. Want van buiten spelen krijg je nu eenmaal trek!

Koop nu je tickets

Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom en wij van Kickzy beloven je een ontzettende gezellige en actieve dag! Word jij ook een buitengewone (kinder)festivalganger? We zien je graag op 2 september. Tickets kun je kopen via www.kinderfestivalhaarlem.nl. Als Vroege Vogel betaal je slechts € 12,50 (kinderen tussen 4 en 12 jaar) en volwassen mogen al voor € 7,50 pret maken tijdens het festival. Meer informatie vind je op onze website.

Volg ons op Facebook voor al het nieuws over het Kinderfestival in Haarlem. Tot 2 september!