BuitenGewoon Kinderfestival

BuitenGewoon kinderfestival omslagfoto

In 2018 lanceerde Kickzy – Natuurlijk Spelen – een nieuw concept: het Buitengewoon Kinderfestival. Aan de Veerplas in Haarlem konden kinderen vanaf 4 jaar heerlijk genieten van een festival dat helemaal gericht is op kinderen en natuurlijk spelen. Het team van Kickzy is in te huren voor deze conceptideeën en de ontwikkeling hiervan.

Natuurlijke concepten

Kickzy stelt in al haar concepten kinderen en natuur centraal (denk aan de strand- en natuurreddertjes). We zijn ervan overtuigd dat spelen in de natuur leuk en leerzaam is en vinden het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om vrij te spelen. Ons team is daarom dag in dag uit aan het brainstormen over nieuwe concepten, zoals nu dus een gezellig kinderfestival. Maar ook het Natuurspeeleiland Haarlem is een concept van ons. Hier kunnen kinderen op ontdekkingstocht en spelenderwijs de natuur leren kennen.

Het team van Kickzy heeft altijd leuke natuurlijke ideeën voor evenementen, festivals, workshops en kinderfeestjes. We halen onze inspiratie uit de natuur en alles draait om kinderen. We creëren een natuurbelevenis die elk kind lang bijblijft. Ze gaan op avontuur, klimmen, klauteren, bekijken insecten en worden ‘ouderwets’ vies. Een speelervaring waar ze niet alleen blij van worden, maar ook van leren. Heb je zelf een concept bedacht, maar kom je niet verder? Kickzy neemt alle zorg uit handen en zorgt dat de kinderen een geweldige dag hebben.

Ervaar het Buitengewoon Kinderfestival zelf!

Wil je zien hoe wij dat doen? Kom dan volgend jaar weer met je kind(eren) naar het Buitengewoon Kinderfestival in Haarlem. Het festival wordt omlijst met allerlei gave activiteiten, zo kunnen de jonge gasten levensgroot Twister spelen, lekker springen op supergrote springkussens, meedoen aan een DJ-workshop en dansen in een Silent Disco. Daarnaast staan er diverse foodtrucks en is er een gevarieerd muziekprogramma, die het feest helemaal compleet maken.

Via onze Facebookpagina houden we je op de hoogte over het Buitengewoon Kinderfestival in Haarlem en via onze website kun je tickets hiervoor bestellen. Kom genieten op ons festival en ervaar ons concept zelf. We verwelkomen je graag als nieuwe (kinder)festivalganger.

 

Strandreddertjes

Samen met zijn vriendjes Karel Krab, Zoover Zeemeeuw, Zari Zeester, Guido Garnaal en Zuck de Zeehond beleeft ‘Ontdekker Job’ allemaal te gekke avonturen die hij graag met alle Strandreddertjes wil delen…
Lees meer…

Natuur Speeleiland Haarlem

Het Natuur Speeleiland is er speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor Ruige Rakkers die ouder zijn en ook graag het eiland willen bezoeken, of voor Rakkers met een rugzakje maken we natuurlijk een uitzondering…
Lees meer…