Geen winterslaap voor Kickzy

Geen winterslaap voor Kickzy

Kickzy – Natuurlijk Spelen – is een energiek en creatief conceptbureau in Haarlem. Je kent ons vooral van de buitenconcepten, zoals van het Natuur Speeleiland Haarlem, maar op dit moment houden die hun welverdiende winterslaap. In de tussentijd staat het team van Kickzy natuurlijk niet stil, de winteractiviteiten hebben nu namelijk alle aandacht nodig.

Sinterklaas en Kerst

Zo zijn we bijvoorbeeld druk bezig met de agenda van Sinterklaas en zijn Pieten, want die moeten nog heel veel kinderen in Haarlem en omstreken bezoeken. Nog geen afspraak gemaakt? Doe dat dan nog gauw via ons, zodat Sinterklaas jouw huisje niet voorbijgaat. Klik hier om het bezoek in te plannen.

Na de Sinterklaasperiode gaan we aan de slag met andere winteractiviteiten, zoals de kerstconcepten voor winkelcentra. Daarmee gaan we het hele land door. Daarna is het alweer Oud & Nieuw en beginnen we van voren af aan!

Op naar een nieuw seizoen

We hebben ontzettend veel zin in 2019, want dan wordt het BuitenGewoon Kinderfestival opnieuw gehouden. Dit jaar was het een enorm succes! Heb je het gemist? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief op Kickzy.nl zodat je als eerste een kaartje kan reserveren voor aankomend jaar, want tsja; hier moet je echt bij zijn! Meer informatie vind je op www.kinderfestivalhaarlem.nl.

Vanaf 1 maart 2019 ontwaakt het Natuur Speeleiland Haarlem weer uit zijn winterslaap. Vanaf die dag ontvangt het eiland graag weer alle Ruige Rakkers! Wil je jouw kinderfeestje hier vieren? Dan kun je dat nu alvast via de website bij ons reserveren.

In de tussentijd kun je op de hoogte blijven van het team van Kickzy en alles wat we beleven via onze socialmediakanalen en de website.

Team Kickzy bedankt iedereen voor een topseizoen! We zien je graag snel weer.