Kickzy-Kleverparkfestival-mei-2018

Ontmoet Kickzy op het Kleverparkfestival

Op zaterdag 26 mei veranderen de Kleverparkweg, Schotersingel en Van Ostadestraat tussen 10.00 en 17.00 uur in het Kleverparkfestival. Wij van Kickzy – Natuurlijk Spelen – zijn hier ook aanwezig en ontmoeten je daar graag!

Tijdens het Kleverparkfestival is jong en oud welkom om deel te nemen aan diverse workshops, te genieten van de muziek en te slenteren over de rommelmarkt. Daarnaast heten bijna honderd Haarlemse organisaties jou welkom met hun producten en diensten, waaronder Kickzy! Wij hebben hart voor de natuur en geven die passie graag door aan alle kinderen. Maar dan wel spelenderwijs.

Natuurbeleving in Haarlem

Kickzy is een energiek en creatief conceptbureau gericht op natuurbeleving in Haarlem en omgeving. Wij werken aan laagdrempelige (natuurlijke) concepten, workshops en evenementen voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Dus wil je binnenkort een event organiseren of wil je jouw kroost op een leuke manier kennis laten maken met de natuur? Dan helpen we je graag met het concept! We zitten namelijk boordevol (natuurlijke) inspiratie!

Van klimmen en klauteren tot knutselen en kliederen. We laten kinderen de natuur graag op een speelse en leerzame manier beleven en ervaren. Dat doen we overigens niet alleen voor kleinschalige evenementen, want we werken o.a. ook voor campings, scholen en BSO’s. En het mooie aan de natuur is dat je niet vastzit aan een locatie. De natuur is overal! Wij van Kickzy vertalen je ideeën graag in een natuurlijk concept!

Tot ziens op het Kleverparkfestival!

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? We maken graag kennis met jou en je ideeën! Kom langs op het Kleverparkfestival in Haarlem, zodat we samen kunnen sparren en kunnen werken aan een bijzonder groen en natuurlijk plan. Tot de 26e!

Groene groeten,

Het Kickzy-team